Testimoni Eziclean

1:43 PM

Hi semua,

Hari ni nak share testimoni produk sabun Eziclean yang sedang hangat di pasaran. Nak tau kenapa best sangat Eziclean ni boleh baca di sini.  Bukan hanya sabun Eziclean Laundry yang hangat, sabun Eziclean tandas & lantai pun hot jugak. Produk yang terbukti berkesan. Saya sendiri guna untuk mencuci bukan setakat pakaian tapi juga pelbagai barangan di rumah. Senang citer memang guna sendiri sabun hebat ni di rumah :)

Jom saya ceritakan testimoni daripada pengguna yang berpuas hati dengan produk Eziclean ni. Bukan setakat baju je bersih berseri, barangan rumah pun boleh dibersihkan juga.

eziclean mencuci kesan hitam di periuk

Ni kesan di periuk selepas masak yang melekat di bahagian bawah. Hanya perlu rendam dengan sabun Eziclean Laundry. Kemudian gosok-gosok sedikit. Nah, dah berkilat seperti baru. 

eziclean cuci kesan teh
Biasa kan teko atau cawan ada kesan teh. selalunya akan meninggalkan kesan warna cokelat gitu. Tak best kan. Kaedah sama seperti cuci periuk tu. Rendam dengan Eziclean Laundry dan gosok. 

eziclean cuci paip getah

Ini pula mencuci getah paip yang dah hitam. Biasanya jarang la kita tengok paip yang bersih kan. Melainkan paip baru hehe. Dengan Eziclean Laundry paip yang hitam boleh bersih kembali seperti baru. Caranya dengan rendam dengan Eziclean Laundry, biarkan beberapa minit kemudian gosok dengan berus. 

eziclean cuci seat kereta

Ini pula Eziclean floor & toilet cleaner. Satu lagi produk Eziclean series yang sangat laris di pasaran sekarang. Bukan sahaja handal mencuci lantai, tapi juga boleh digunakan untuk mencuci perkakasan. Ini testimoni pengguna mencuci seat kereta menggunakan Eziclean floor & toilet. Hanya perlukan sedikit air dan sabun Eziclean, sental dah bersih. Tak perlu lagi hantar ke kedai cuci kereta boleh buat sendiri je.


Permintaan sabun Eziclean ni amat laris. Produk yang terbukti berkesan dan sangat berkualiti. Bila produk dah terbukti berkesan, ramai la yang cari. Ni sebahagian daripada pengedar di seluruh Malaysia
pengedar eziclean Ateam

eziproject eziclean Ateam

eziproject Ateam

testimoni pengedar eziclean

Sambil guna dapat juga jana pendapatan

BERAPA HARGA EZICLEAN NI?
(1 kg/ paket)

RM 23 Sahaja 

Hubungi segera Eziclean agent

Nadia
017-6083958







You Might Also Like

0 comments